Ma gasiti si pe Facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100002030045928

marți, 29 martie 2011

Momotaro copilul piersicilor - Din colectia De Poveste



Colier la baza gatului, realizat din luturi polimerice pe suport de cupru, croit, batut si finisat manual. Este prins cu matase naturala, care se leaga de zaua mare din cupru topit.

miercuri, 16 martie 2011

Set Orhidee

Set realizat din luturi polimerice pe suport de cupru batut in cazul inelului reglabil si bronz in cazul cercelusilor. Tortitele sunt de argint 925

sâmbătă, 12 martie 2011

Passiflora - colier la baza gatului

Un frumos colier la baza gatului, realizat din luturi polimerice armate, pe suport de cupru, croit, finisat si vernisat manual si matase naturala.

joi, 10 martie 2011

Lie Lie Ciocarlie


Un frumos colier, o ciocarlie care zboara deasupra unui lan cu flori de camp (cicoare, sunatoare, scaieti), realizat manual din luturi polimerice pe suport de alama batuta, croita, finisata si vernisata manual. Elementul central este montat pe matase naturala cu un tub de bronz.

Buchet de primavara


Set, pandantiv si cercei, flori de primavara, realizate din luturi polimerice pe suport de cupru croit, batut si finisat manual in cazul pandantivului si armate cu sarma de argint in cazul cercelusilor. Pandantivul este montat cu snururi de piele naturala de 2 mm.

sâmbătă, 5 martie 2011

Insira-te Margarite


Set alcatuit din colier, inel si cercei asimetrici. Realizat din luturi polimerice pe suport de cupru croit, finisat si vernisat manual. Unicat.

joi, 3 martie 2011

Merisor - set bratari

Set de doua bratari reglabile, cu flori de gutui ornamental si merisor, realizate din luturi polimerice pe suport de cupru, croite, batute si finisate manual. Poarta semnatura atelierului nostru