Ma gasiti si pe Facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100002030045928

marți, 26 octombrie 2010

Blue Gardian - brosa mare cu doua ace




O frumoasa brosa, mare, 13,2 cm, reprezentand flori albastre de Blue Gardian (niste flori foarte inalte) realizate din luturi polimerice pe suport de alama vernisata si croita manual, la care am atasat 2 ace de brosa, un concept nou. Se preteaza la orice haina acum in anotimpul ploios cat si la iarna. Deosebita



vineri, 22 octombrie 2010

luni, 11 octombrie 2010

Craiasa Zapezii - colier la baza gatului




Colier la baza gatului, realizare foarte complexa, un frumos peisaj de sfarsit de toamna/inceput de iarna studiu dupa trandafiri acoperiti de bruma, imaginea este redata cu ajutorul luturilor polimerice, pe suport de alama batuta, antichizata si vernisata, se leaga la spate cu doua esarfe de matase naturala cu terminatii de granate.

joi, 7 octombrie 2010

Gratia Cocorului - bratara dubla



O minunata bratara dubla cu articulatie mobila, realizata din luturi polimerice pe suport de alama batuta, arsa cu torta, antichizata si vernisata impotriva oxidarii, lanturi de bronz si picaturi de bronz. Poate fi facuta set cu colierul Oboro.


marți, 5 octombrie 2010

Oboro - colier reglabil






Colier, reglabil, florile de piersic sunt realizate din luturi polimerice pe suport de alama batuta arsa cu torta, vernisata si antichizata, si lanturi de bronz cu picaturi de bronz, prinse pe o minunata esarfa de matase naturala cu ajutorul unor elemente masive de bronz.

sâmbătă, 2 octombrie 2010