Ma gasiti si pe Facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100002030045928

joi, 23 septembrie 2010

Crizanteme in covorasul de frunze


Set de toamna, compus din cercei crizanteme, cu surub argintati, realizati din luturi polimerice pe suport metalic imbracat in lut polimeric, cu forma de frunza si colier tip salba de frunze, realizate din luturi polimerice pe suporturi metalice invelite in luturi polimerice, piesa centrala, crizantema este din luturi polimerice pe suport de bronz multisir, legaturile au fost facute cu lant de 5 de bronz. Se inchide la spate cu un S de argint 925 marcat.


marți, 21 septembrie 2010

Tiara, colier si cercei mireasa, set nunta





O minunata tiara, diadema de mireasa, lucrata pe suport de metal flexibil, cu piepteni la capete si insertii de sticla multifatetata in montura pe suport, din luturi polimerice. Setul este alcatuit din tiara, cercei si un colier foarte finut la baza gatului. Floarea reprezinta un bujor alb, o floare potrivita unei mirese. Cerceii sunt cu surub argintati. Colierul, la baza gatului, reglabil, realizat din luturi polimerice pe suport metalic cu insertii de sticla multifatetata in montura, si doua cristale multifatetate verzi, montat pe sarma argintata, se inchide cu un hook/S din argint 925 marcat. Nu se vand separat, nu se reproduc!!!

joi, 16 septembrie 2010

Metamorfoza unui bob de cafea



Colier, frunza, boboc, floare si seminte de cafea in diferite stadii, realizate din luturi polimerice armate cu sarma de alama, bucatele de matase, legate pe suport de sarma argintata. Terminatia se face cu un carlig S din argint marcat 925.
25 usd

duminică, 12 septembrie 2010

Sarutul




Un minunat concept nou de colier-esarfa, foarte adecvat pentru tot anul mai putin vara cand se poate desface esarfa, reprezinta sarutul dulce intre anotimpuri vara/toamna, lobul din stanga are frunze usor trecute lob care se contopeste in lobul drept plin de flori de merisor. Esarfa face parte din colier, forma mare a elementului central este de inima stilizata, fiind prinsa de esarfa violet cu ajutorul altor doua esarfe din matase naturala. Florile si frunzele obiectului central sunt realizate din luturi polimerice pe suport de alama batuta si prelucrata manual.

joi, 9 septembrie 2010

Cutie de bijuterii cu 9 sertare





Dulapior de depozitat lucruri micute, din lemn masiv, cu 9 sertare, 8 mici cu suprafata utila de 4,7cmX4,7cm si unul mare de 15cmX4,7cm. Este decorat manual, pictat si vernisat. Dimensiuni 25,5cmX17,5cmX7cm. Foarte elegant. Poate fi agatat pe perete




sâmbătă, 4 septembrie 2010

Tinerete Fara Batranete






Un superb colier, din colectia DE POVESTE, foarte complicat, reglabil din elementele de bronz, crizantemele sunt realizate din luturi polimerice pe suport picaturi de alama croita, batuta, vernisata si antichizata manual, protejata impotriva oxidarii, snur de piele naturala, rosu de 2 mm, cu elemente de argint tibetan vernisate in diferite culori de toamna.





joi, 2 septembrie 2010

Cosanzeana




O minunata salba, din colectia DE POVESTE foarte complexa realizata din cinci panselute pe suport - banuti de alama croita, antichizata, vernisata manual - panselutele sunt modelate din luturi polimerice. Se asorteaza minunat cu un bolero sau o esarfa. Fiecare banut poarta semnatura atelierului nostru.